Osnaživanje
mrežne prisutnosti

Često postavljana pitanja

FAQs? Frequently asked questions

Od korisničkog sučelja/UX-a do baze koda, pothvat razvoja weba s punim stogovima zahtijeva mnogo resursa i stručnosti za kvalitetnu izradu

Pod kvalitetnom izradom mislimo na web stranicu koja je dizajnirana za korisnike, dok je optimizirana za rangiranje u organskom pretraživanju za ciljane ključne riječi, dok je također učinkovita u pozadini tako da se učitava trenutno.

Naš tim neumorno radi kako bi osigurao da web stranica koju gradimo za Vas ispunjava sve vaše poslovne ciljeve – to činimo i na tehničkoj i na razini pisanja teksta. Također radimo onoliko promjena koliko od nas zahtijevate, tako da mogućnost neuspjeha nije velika.

Međutim, u slučaju da se još uvijek osjećate kao da nismo uspjeli i ne želite koristiti stranicu koju smo napravili, možete očekivati ​​povrat novca.

Kratak odgovor je: ovisi! Ovisno o tome želite li izraditi malu web stranicu za mamu i lokalni dućan ili veliku web stranicu za e-trgovinu s puno stranica, vrijeme koje je potrebno za izvođenje vašeg projekta će varirati.

To može trajati od nekoliko tjedana do mjesec dana, ali naš je cilj uvijek ubrzati proces što je više moguće. Nakon što nam date više pojedinosti o vašim zahtjevima, možemo vam dati prilagođenu ponudu za vaš projekt.

Ništa neće biti objavljeno bez vašeg izričitog pristanka. Sve promjene bit će smještene na privatnoj web stranici kako biste dobili viziju ideje o tome kako će konačni dizajn izgledati. Nakon što se složite, tek tada će nova web stranica biti dostupna

Naše usluge web dizajna i razvoja kreću se od 700 kn, ali u potpunosti ovise o veličini Vašeg projekta. Jedna odredišna stranica koštat će puno manje od web stranice od 40 stranica, pa koliko ćete morati platiti ovisi u potpunosti o opsegu Vašeg projekta.

Ovisno o tome oslanjate li se isključivo na organske rezultate ili idete all in s PPC kampanjom, rezultati bi mogli potrajati dva do tri tjedna prije nego što Google indeksira vašu stranicu ili će biti trenutni, u slučaju PPC-a.

Važno je zapamtiti da morate biti strpljivi, a pritom se također oslanjati na društvene mreže i druge načine promoviranja vaše web stranice.

Svaki klijent dobiva posvećenog voditelja projekta u Fenrir developmentu ; naš je jedini cilj osigurati da vaš projekt dobije vrijeme koje zaslužuje, pa ćemo kad god imate nedoumica biti tu da odgovorimo na njih – samo nas nazovite, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

Da. Imamo posvećene timove s dugogodišnjim iskustvom u razvoju za svaku od ovih platformi. Uz to, provjerili smo stručnjake za razvoj na Shopify, WooCommerce, BigCommerce, Weebly, Squarespace i još mnogo toga.

Naravno! Voljeli bismo preuzeti zadatak u vaše ruke kako biste se mogli usredotočiti na osnovne poslovne procese. Kao agencija za digitalni marketing, imamo resurse da s lakoćom preuzmemo taj zadatak.

Naravno, ako nas nazovete, naš će vam tim rado pružiti sveobuhvatne konzultacije koje će pokriti vaše ciljeve, usluge/proizvode i proračun.