Osnaživanje
mrežne prisutnosti

Kako napraviti web stranicu za početnike

Kako napraviti web stranicu za početnike?

Kako bi se postigao uspjeh u digitalnom marketingu, potrebno je imati web stranicu. No, za početnike, postavljanje web stranice može biti zastrašujuće. U Fenriru, digitalnom marketing agenciji, želimo vam pomoći da postavite web stranicu za početnike.

Korak 1: Odaberite hosting

Prvi korak je odabrati hosting. Hosting je usluga koja će vam omogućiti da postavite web stranicu na internet. Postoje različiti hosting paketi, a odabir ovisi o vašim potrebama.

Korak 2: Instalirajte CMS

Nakon što ste odabrali hosting, sljedeći korak je instalirati CMS (Content Management System). CMS je softver koji vam omogućuje da lako uređujete i ažurirate web stranicu. Postoje različiti CMS-ovi, a najpopularniji su WordPress, Joomla i Drupal.

Korak 3: Postavite temu

Nakon što ste instalirali CMS, sljedeći korak je postaviti temu. Tema je dizajn web stranice koji će odrediti izgled i osjećaj vaše web stranice. Postoje besplatne i plaćene teme, a odabir ovisi o vašim potrebama.

Korak 4: Dodajte sadržaj

Nakon što ste postavili temu, sljedeći korak je dodati sadržaj. Sadržaj je ono što će posjetitelji vidjeti na vašoj web stranici. Sadržaj može biti tekst, slike, videozapisi, itd.

Korak 5: Optimizirajte za pretraživanje

Kako bi vaša web stranica bila vidljiva u rezultatima pretraživanja, potrebno je optimizirati je za pretraživanje (SEO). SEO je proces poboljšanja vaše web stranice kako bi se bolje pozicionirala u rezultatima pretraživanja.

Korak 6: Promovirajte web stranicu

Nakon što ste postavili web stranicu, sljedeći korak je promovirati je. Postoje različiti načini promoviranja web stranice, uključujući društvene medije, oglašavanje, e-mail marketing i druge.

Korak 7: Pratite rezultate

Kako biste vidjeli koliko je vaša web stranica uspješna, potrebno je pratiti rezultate. Postoje različiti alati za praćenje rezultata, uključujući Google Analytics, koji vam omogućuju da pratite promet, konverzije i druge pokazatelje uspješnosti.

Kako napraviti web stranicu za početnike?

Kako bi postavili web stranicu za početnike, potrebno je odabrati hosting, instalirati CMS, postaviti temu, dodati sadržaj, optimizirati za pretraživanje, promovirati web stranicu i pratiti rezultate. U Fenriru, digitalnom marketing agenciji, želimo vam pomoći da postavite web stranicu za početnike. Ako imate bilo kakvih pitanja ili potrebu za pomoći, slobodno nas kontaktirajte.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)