Osnaživanje
mrežne prisutnosti

90 milliona malih poduzetnika
koriste facebook- I ti bi trebao
biti jedan od njih!

Pomažemo Vam povećati promet i povećati prodaju putem facebook oglašavanja.

Počevši od

999kn*

095 359 0056

Započni razgovor uživo | Zatraži ponudu

Povečajte angažman i konverzije
za pobjedničku online prisutnost

Trebam pomoć u izgradnji digitalne komunikacije preporuke
za vaš mali posao?

Ne dobavite li Google Ads rezultate koje ste očekivali?

Obratite se stručnjacima za oglašavanje na Facebooku!

U Fenrir marketingu izrađujemo privlačnu Facebook marketinšku kampanju i razvijamo pobjedničke Facebook oglase; od dinamičnih oglasa do oglasa s rotirajućim izbornikom, osiguravamo da su i format i sadržaj vaše strategije oglasa osmišljeni za rezultate!

Omogućeno vrhunskim praćenjem pomoću Facebook Pixela, očekujte da će se konverzije pojaviti!

Zašto je facebook oglašavanje važno

poduzeća s visokim primanjima aktivni su na Facebooku

korisnika društvenih medija u HR-u kupuju na platformi

marketinga na društvenim mrežama koriste plaćene Facebook oglase

udjela hrvatskih društvenih preporuka na web-lokacije e-trgovine dolaze s Facebooka

Koje Facebook marketing usluge nudimo?

U Fenrir marketingu, umjesto da pribjegavamo strategijama kolačića, odvajamo vrijeme da saznamo više o pojedinačnim zahtjevima i ciljevima oglašavanja svakog klijenta. Koristimo vrhunske alate za oglašavanje, iskustvo i stručnost specifičnu za industriju kako bismo izgradili individualiziranu strategiju oglašavanja na Facebooku za svakog klijenta.

Naša učinkovita i djelotvorna strategija može se podijeliti na sljedeće ključne korake:

Opsežna istraživanja

Istražujemo uvide u industriju, provodimo analize konkurencije na društvenim mrežama i pregledavamo prošle kampanje kako bismo dobili prednost.

Razvoj facebook oglasa vođen rezultatima

Na temelju uvida koje smo prikupili, naš tim piše privlačne Facebook oglase orijentirane na konverziju. Koristimo visokokvalitetne slike i konceptualne ilustracije za interakciju s vašom ciljanom publikom.

Facebook optimizacija

Kada se vaši oglasi pokrenu i prikazuju, pratimo napredak i vršimo prilagodbe. Od optimizacije vašeg rasporeda oglasa do podešavanja ciljeva kampanje, osiguravamo da vaši oglasi generiraju klikove.

Upravljanje i analiza facebooka

Naš tim prati uvide i nastavlja implementirati nove strategije za smanjenje pogrešaka, stvaranje bitnih korelacija za buduće kampanje na društvenim mrežama i održavanje stvari na pravom putu.

Razvoj Facebook oglasa vođen rezultatima

Na temelju uvida koje smo prikupili, naš tim piše privlačne Facebook oglase orijentirane na konverziju. Koristimo visokokvalitetne slike i konceptualne ilustracije za interakciju s vašom ciljanom publikom.

Transformacije prometa i rangiranja kroz
facebook oglašavanje

Pomogli smo našim klijentima da se bolje rangiraju na Googleu, povećaju stope konverzije posjetitelja za potencijalnog klijenta i ostvare uspješnu prodaju. 

Vaša konkurencija posluje puno bolje?
Nazovite nas na: +385953590056

Naše facebook oglašavanje kampanje

Zašto trebate ulagati u facebook oglašavanje

Pročitajte naše izjave klijenata!

S više od 10 godina u SEO industriji, imamo stotine zadovoljnih klijenata. Pročitajte izjave u nastavku i pogledajte što oni imaju za reći o našem radu.

Za više recenzija Search Berg kliknite ovdje i također pogledajte naše Google recenzije i Sitejabber recenzije.

Naši stručnjaci pronalaze kritične  KPI-jeve za uspjeh na  društevnim mrežama!
nazovite nas na: 855-444-4777

Naš istaknuti sadržaj na facebooku
oglašavanje i upravljanje društvenim medijima

Da biste pročitali više istaknutog sadržaja o našoj strategiji oglašavanja na Facebooku i upravljanju društvenim medijima, posjetite naš blog.

Kako dobiti više lajkova na Facebooku u 2020

Od svog osnutka 2004. godine, Facebook je nastavio eksponencijalno rasti i dominirati krajolikom digitalnog marketinga. S više od 2,7 milijardi mjesečnih…

10 najboljih načina za razvoj male tvrtke putem Facebooka

Pandemija COVID-19 koja je u tijeku neizbježno je promijenila način poslovanja diljem svijeta. Nedavno izvješće Goldman Sachsa otkrilo je da je gotovo.

Koje strategije društvenih medija mogu poboljšati moj SEO?

Kako bi tvrtke uspjele u digitalnom svijetu, potrebna im je mnogo nepromišljena strategija društvenih medija, potkrijepljena sigurnim SEO planom! Svijet u kojem živimo nije.

Društveni mediji, evo zašto je to potrebno vašoj tvrtki!

U 2017. ukupan broj globalnih korisnika društvenih mreža dosegao je 2,8 milijardi. To znači da platforme društvenih medija koristi četvrtina stanovništva Zemlje.

Često postavljana pitanja

Oglašavanje na Facebooku zahtijeva odabir cilja, postavljanje vašeg oglasnog računa, finaliziranje proračuna i postavljanje oglasa. U Fenrir marketingu naši stručnjaci za oglašavanje na Facebooku pobrinut će se za sve umjesto vas kako biste mogli privući visokokvalitetan promet i gledati kako brojke rastu!

Izrada Facebook oglasa može vam pomoći da zaradite znatno veći iznos od onoga što ste u početku uložili. Ukratko, promet, prodaja i profit su svakako vrijedni toga. Naši profesionalci za Facebook marketing mogu Vam pomoći da počnete!!

Plaćeno oglašavanje na Facebooku je proces objavljivanja plaćenih oglasa na Facebooku. Uz mali iznos, možete generirati više potencijalnih klijenata i ostvariti impresivnu zaradu. Kako se više potencijalnih kupaca angažira s vašim oglasima, uspjet ćete dugoročno uspješno razviti svoje poslovanje! Naša Facebook agencija za oglašavanje može Vam pomoći sa svim vašim potrebama plaćenog oglašavanja!

Naše pristupačne usluge oglašavanja na Facebooku osmišljene su kako bi Vam pomogle da dobijete brze rezultate bez gubitka novca. Kliknite ovdje da biste zatražili besplatnu ponudu.

Nakon što se prijavite za naše usluge upravljanja Facebook oglasima, mi ćemo planirati i pokrenuti Vašu Facebook reklamnu kampanju. Facebook oglasi rade brzo i dobro rade. Za nekoliko tjedana počet ćete primjećivati ​​poboljšanje u stvaranju potencijalnih kupaca. Kako Vaša kampanja bude dobivala veću snagu, brojke će se nastaviti poboljšavati. U roku od mjesec dana vidjet ćete konkretne rezultate i impresivan porast prodaje.

Pisanje zanimljivih oglasa, fokusiranje na sadržaj koji je prvenstveno namijenjen mobilnim uređajima i pažljivo biranje položaja samo su neki od mnogih načina za uspješno oglašavanje na Facebooku. Naši Facebook marketinški stručnjaci će odrediti najbolju strategiju na temelju Vašeg poslovnog modela i parametara projekta.

Strategije oglašavanja na Facebooku iznimno su učinkovite i za male i srednje tvrtke.

Preko 2,7 milijardi ljudi koristi Facebook. Ako želite svoju Facebook ciljanu publiku pretvoriti u kupce, Facebook oglašavanje je za Vas, a naša Facebook marketinška tvrtka može vam pomoći da počnete!

Koristimo učinkovite strategije oglašavanja na Facebooku za promoviranje vašeg poslovanja na Facebooku. Od postavljanja vašeg oglasnog računa do stvaranja visokokvalitetnih oglasa, naše profesionalne usluge oglašavanja na Facebooku pokrivaju sve osnove za povećanje dosega i angažmana na platformi.

Iako se rezultati razlikuju ovisno o vašem postojećem Facebook dosegu i industriji, većina tvrtki vidi rezultate za manje od dva tjedna

Osvojite igru ​​društvenih medija uz pristupačne marketinške usluge koje su za nijansu iznad konkurencije!

Izradite mjerljive i mjerljive oglase na društvenim mrežama sa zvjezdanom kopijom, uvjerljivim CTA-ovima i visokim potencijal generiranja konverzije.

Facebookova ogromna korisnička baza daje tonu potencijala za oglašavanje. A u kombinaciji sa svojim vizualno usmjerenim pristupom oglašavanju, savršen je partner Googleovom pristupu punom teksta. Naš tim stručnjaka za oglašavanje na Facebooku ima desetljeće stručnosti u Facebook marketinškim uslugama—možemo vašoj robnoj marki pružiti digitalnu prisutnost i vidljivost koju zaslužuje!

Od postavljanja Facebook Pixela do praćenja vaših kampanja do sveobuhvatnog A/B testiranja i ponovnog ciljanja oglasa, ništa od vaše potrošnje neće biti uzaludno s našim Facebook marketinškim profesionalcima na poslu.

Potrošači žele da dokažete da je Vaš brend vrijedan njihovog vremena, stoga je od vitalnog značaja da ih oduševite zadivljujućim vizualima i kopirate koji im odjekuju.

A mi Vam možemo pomoći u tome.

Prijavite se danas na naše usluge marketinga i oglašavanja na Facebooku, a naši stručnjaci za Facebook marketing osmislit će strategiju koja je hiperciljana, vođena rezultatima i više nego učinkovita.

Imate viziju za svoje
oglašavanje na facebooku.
Imamo tim da to postane stvarnost!

Kontaktirajte nas na

0953590056
ili

4+ godina iskustva u SEO i web dizajnu
Nagrađivana agencija za digitalni marketing
100.000+ generiranih potencijalnih kupaca

Postanite dio naše uspješne priče!

Naše nagrade i partnerstvo